Back

Nieuwbouw Gemeente Huis Stein

Stadhouderslaan 200 6171 KP Stein

 

Tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis te Stein heeft Solution de gehele engineering verzorgd voor de diverse Elektro technische disciplines in opdracht van EPM te Maastricht.

De berekening en dimensionering van de energie voorziening inclusief de kabelberekeningen en het uitwerken van de verdelers.

De coördinatie tussen de verschillende disciplines zoals licht- en krachtinstallatie, data en telefonie, klanten oproepsysteem, algemeen oproep- audiosysteem, audio installatie raadskamer, brandmelding en beveiliging, lichtsturingen en koppelingen met de W-installatie en het gebouw beheersysteem.

Niet alleen de engineering maar ook de uitvoering van alle tekenwerk van deze disciplines, inclusief sparingen, lichtberekeningen en AS BUILT tekeningen.

 

Een vergelijkbaar project waar Solution aan heeft meegewerkt is het Stadskantoor met parkeergarage aan het Hub Dassenplein te Sittard.

 

Alle tekeningen uitgevoerd in Autocad.

Elektro Technisch Engineerings- en servicebureau Uw adres voor elektro technisch advies, tekenwerk en specialistische werkzaamheden. Disclaimer