Back

Hotel Sassenheim onderdeel Van der Valk-Groep

Warmonderweg 8 2171AH Sassenheim

 

Hotel Sassenheim bestaat uit 2 kamergebouwen, een casino, receptie en algemene voorzieningen alsmede een grootkeuken en restaurant.

In 2002 is men begonnen met de vernieuwing van het eerste kamergebouw en nu 2014/2015 is  de nieuwbouw van het tweede kamergebouw, de grootkeuken, het restaurant en de vergaderzalen en een grote renovatie van de bestaande zalen en de receptie gerealiseerd.

Solution heeft hier in opdracht van Driessen Elektro Service te Elsloo de gehele engineering en het tekenwerk voor de diverse Elektro technische disciplines verzorgd.

De berekening en dimensionering van de nieuwe energie voorziening inclusief kabelberekeningen en verdelers.

De coördinatie tussen de verschillende disciplines zoals licht- en krachtinstallatie, data en telefonie, audio, brandmelding, beveiliging, lichtsturingen en koppelingen met de W-installatie.

Het complete tekenwerk voor deze disciplines, inclusief sparingen en AS BUILT tekeningen.

 

Een vergelijkbaar project waar Solution aan heeft meegewerkt is nieuwbouw en renovatie van hotel Brugge-Oostkamp ook onderdeel van de Van der Valk-Groep.

 

Alle tekeningen zijn gemaakt in Autocad en Revit.

Elektro Technisch Engineerings- en servicebureau Uw adres voor elektro technisch advies, tekenwerk en specialistische werkzaamheden. Disclaimer