Back

Hotel Brugge-Oostkamp onderdeel Van der Valk-Groep

Kapellestraat 146 8020 Oostkamp Belgie

 

Tijdens de nieuwbouw van het hotelgebouw en de renovatie van het entree en restaurant gebouw van hotel Brugge-Oostkamp heeft Solution in opdracht van Driessen Electro Service te Elsloo de gehele engineering verzorgd voor de diverse Elektro technische disciplines.

De berekening en dimensionering van de energie voorziening inclusief kabelberekeningen en verdelers volgens de geldende Belgische regelgeving.

De coördinatie tussen de verschillende disciplines zoals licht- en krachtinstallatie, data en telefonie, brandmelding en beveiliging, lichtsturingen en koppelingen met de W-installatie.

Tevens uitvoering van alle tekenwerk van deze disciplines, inclusief sparingen en AS BUILT tekeningen.

Uiteraard zijn deze tekeningen inclusief verdeler opstellingen en symbolen uitgevoerd volgens de geldende Belgische normen.

 

Vergelijkbare projecten waar Solution aan heeft meegewerkt zijn renovatie studentencomplex Teikyo Universiteit te Maastricht en verbouwing Kasteel Vliek te Ulestraten.

 

Alle tekeningen uitgevoerd in Autocad

 

 

Elektro Technisch Engineerings- en servicebureau Uw adres voor elektro technisch advies, tekenwerk en specialistische werkzaamheden. Disclaimer