Ons bureau is opgericht in 1989 als toevoeging naast mijn baan, omdat ik in mijn baan niet al mijn creativiteit en kennis kon uitdragen. Ik ben een meer dan 100% techneut en wil mijn kennis en ervaring in de techniek breder uitdragen dan bij een bedrijf.

Gestart ben ik met het leveren en repareren van computers en computer onderdelen alsmede het schrijven en lesgeven in computer programmatuur onder de naam Wisasoft. Maar in die tijd waren er meer computer hobbyisten dan computers en vanuit mijn omgeving kwam er steeds meer de vraag naar oplossingen in het installatie werk.

Daarom is ook de bedrijfsnaam in 1994 gewijzigd in Solution (de oplossing) en ben ik gestart met Autocad tekenwerk voor diverse installateurs, opdrachtgevers en architecten. Hierbij werd steeds meer de nadruk gelegd op oplossingen en adviezen dan op het tekenwerk zelf.

Sinds diverse jaren ben ik dan ook actief als engineerings- en adviesbureau omdat er steeds meer vraag komt naar deskundig en vooral praktijk gericht advies vanuit installateurs, opdrachtgevers, architecten en project ontwikkelaars.

Adviesbureaus, ook deskundige, zijn er genoeg maar meestal mist men net die link tussen opleiding, kennis en praktijk. Vooral de praktijkgerichte kennis, ervaring en de daaruit voortvloeiende praktische oplossingen is de missing link..

Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij een middelgroot installatie bedrijf, als technisch bedrijfsleider heb ik per 1-juni-2014 besloten om de stap te wagen en met Solution full time te starten.

Als technisch bedrijfsleider was ik meer met cijfers, inkopen, planning en project afspraken bezig dan met techniek en zoals reeds eerder genoemd ik ben een 100% techneut met een berg aan kennis en ervaring en deze kennis wil ik graag delen.

 

Onze naam is niet zomaar gekozen. Solution is het Engelse woord voor oplossing en dat willen wij ook leveren, de oplossing voor elk elektro technisch probleem.

 

You get a problem we have the solution.

 

Om een indruk te krijgen van onze verrichte werkzaamheden neem eens een kijk in onze projecten lijst.

Elektro Technisch Engineerings- en servicebureau Uw adres voor elektro technisch advies, tekenwerk en specialistische werkzaamheden. Disclaimer